Hoax: Άντρας ανέπτυξε στήθος μετά από υπερβολική κατανάλωση γάλακτος σόγιας

Από | 25/06/2016

Ένα ακόμα σατιρικό άρθρο που δημοσιεύτηκε ως αληθινό.

Ο Sydney Wellington ένας 54χρονος Βρετανός άνδρας μηνύει μια τοπική εταιρεία γάλακτος σόγιας, όταν πρόσεξε δραματικές αλλαγές στο σώμα του μετά από την κατανάλωση του προϊόντος κατά τους τελευταίους μήνες.

Ο άνθρωπος που πρόσφατα διαγνώστηκε με δυσανεξία στη λακτόζη ισχυρίζεται ότι μεταπήδησε στο γάλα σόγιας, διότι ο γιατρός του, του είπε ότι το γάλα σόγιας θα ήταν μια καλή εναλλακτική λύση.

«Στην αρχή όλα ήταν καλά, αλλά μετά από μερικούς μήνες, παρατήρησα ότι το στήθος μου μεγάλωνε και οι θηλές μου άρχισαν να πετάγονται έξω, όπως ενός κοριτσιού στην εφηβεία,” είπε στους δημοσιογράφους.

“Η σεξουαλική μου επιθυμία εξαφανίστηκε», λέει. «Το πέος μου δεν θα έλεγα ότι ατρόφησε, αλλά ήταν τόσο χαλαρό, που φαινόταν πολύ μικρό σε σχέση με το πως ήταν πριν. Ακόμα και τα συναισθήματά μου άλλαξαν. “

“Ξεσπούσα κι έκλαιγα με μια θλιβερή ταινία, τέτοιου είδους πράγματα. Απλά δεν ήμουν ο εαυτός μου », παραδέχεται, εμφανώς ταραγμένος.

 Ο γιατρός του κ. Wellington υποστηρίζει ότι τα επίπεδα των οιστρογόνων του ασθενή του ήταν οκτώ φορές υψηλότερα από τα φυσιολογικά όρια για τους άνδρες, μεγαλύτερα, ακόμα και από τα επίπεδα που παρατηρούνται συνήθως σε υγιείς γυναίκες.

 Υψηλά επίπεδα οιστρογόνων

Παρά το γεγονός ότι τα προϊόντα σόγιας δεν περιέχουν οιστρογόνα, την κύρια ορμόνη του γυναικείου φύλου, παράγουν φυτικής προέλευσης οιστρογόνα, επίσης γνωστά ως φυτο-οιστρογόνα.

“Φαίνεται ότι ο ασθενής μου ανέπτυξε μια σοβαρή μορφή γυναικομαστίας, η οποία είναι μια μη καρκινική αύξηση του μεγέθους του αρσενικού ιστού του μαστού», εξηγεί γιατρός του, Δρ Allan Greenwall.

“Η δίαιτά του, η υψηλή σε φυτο-οιστρογόνα θα μπορούσε να εξηγήσει επίσης, τις ακραίες εναλλαγές της διάθεσης του, την ευερεθιστότητα, τη μείωση της λίμπιντο και την έλλειψη ορθολογισμού, όλα τα συμπτώματα, τα παρόμοια με τις γυναίκες που πάσχουν από PMS», προσθέτει.

 “Κλάμα χωρίς λόγο”

Ο Sydney Wellington υποστηρίζει ότι οι εναλλαγές της διάθεσής του έληξαν αμέσως αφού σταμάτησε την κατανάλωση προϊόντων σόγιας, πριν από δύο εβδομάδες.

“Ξυπνούσα στη μέση της νύχτας και άρχιζα να κλαίω χωρίς λόγο, ήταν αρκετά σκληρό για τη σύζυγο μου, που δεν είχε ιδέα για το τι μου συνέβαινε», θυμάται.

“Η λίμπιντο μου έπεσε εντελώς, κάθε φορά που ο σύζυγός μου ξυπνούσε, της έλεγα πως είχα πονοκέφαλο ή ότι δεν ήμουν σε διάθεση. Εκείνη τη στιγμή, αυτή νόμιζε ότι είχα μετατραπεί σε γκέι “, είπε στους τοπικούς δημοσιογράφους, εμφανώς χαρούμενος, που αυτά τα γεγονότα ήταν πλέον παρελθόν.

“Εάν είναι έτσι το να είσαι γυναίκα, τότε το να είσαι γυναίκα είναι ο χειρότερος εφιάλτης ενός ανθρώπου», προσθέτει, γελώντας.

Μια παρόμοια περίπτωση εμφανίστηκε στο Βέλγιο το 2013, όταν ένας άνδρας τρανσέξουαλ, που ήταν χορτοφάγος για πάνω από 20 χρόνια, ανακάλυψε ότι δεν ήταν γυναίκα μετά το τέλος της δίαιτας που έκανε για ιατρικούς λόγους και είχε βάση τη σόγια.


Δείτε το εδώ

Το άρθρο προέρχεται από τη σατιρική ιστοσελίδα world news daily report. Μπορείτε να το δείτε εδώ.


Άλλα άρθρα από σατιρικές ιστοσελίδες που δημοσιεύτηκαν ως αληθινά:


Αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα άρθρα του Hoax detector, μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο newsletter.

Κοινοποίηση
Σε κάθε άρθρο, η ψευδής είδηση (ή το κείμενο που συνοδεύει κάποια εικόνα ή βίντεο), είναι με μπλε χαρακτήρες.